Geçtiğimiz sezonun Süper Lig şampiyonu olan Trabzonspor'da kötü gidişat devam ediyor. Bordo-mavililer yeni teknik direktör olarak Nenad Bjelica ile ilk maçına çıktı. Deplasmanda Sivasspor'un konuğu olan Trabzonspor takımı 4-1'lik mağlubiyetle haftayı puansız kapattı.

Trabzonspor bu mağlubiyetle yine bir deplasman maçından daha eli boş ayrılırken, son olarak 1 Ekim’de Yukatel Kayserispor deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen bordo-mavililer, daha sonra oynadığı 8 dış saha maçında 6 mağlubiyet, 2 beraberlik alarak 200 günlük sürede galibiyet elde etmeyi başaramadı.

'KAYBETMEN İÇİN ÖNCE MÜCADELE'

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan eski Trabzonsporlu futbolcu Tolga Zengin, oynanan futbolu sert bir dille eleştirdi.

FUTBOLCULAR TRABZONSPOR TARİHİNE BAKSINLAR'

Eski Bordo-mavili futbolcunun konuşması şu şekilde:

Trabzonsporlu futbolcular nereden geldiklerine bir baksınlar. Bakın o mücadeleyi bırakırsanız geldiğiniz yere de dönemezsiniz. İlk defa mı 10 kişi kalıyorsunuz? Hiç mi 10'a 6 savunma çalışması yapmadınız? Yenilmek değil bu. Kaybetmen için önce mücadele.

'BİZİM DE KÖTÜ SEZONLARIMIZ OLDU'

Trabzonspor'da bizim de kötü sezonlarımız oldu. Bakın. Mersin maçına prim açıklanmıştı. Kabul etmedim. Bu bir hakarettir dedim. Ben utandım ya. Trabzonspor takımı olarak Mersin maçına prim açıklanıyorsa oturup düşünmeliyiz dedim. Kabul etmiyoruz dedim.

'GOOGLE'A BAKSINLAR'

Futbolcular Google'a Trabzonspor yazıp tarihine baksınlar. Sonra kendi kontratlarına, banka hesaplarına baksınlar. Ondan sonra açsınlar bir de maçı izlesinler. Biz ne yapmışız diye izlesinler. Kimsenin bir şey demesine gerek yok. Futbolcular baksın."