Pazartesi gecesi bir mitingde konuşan Trump, 15 Kasım'da Florida'daki evinden önemli haberleri açıklayacağını belirtti ve bu, yeni bir başkanlık yarışı isteyip istemediğine dair birçok spekülasyona yol açtı. Eski başkan, “Yarının çok önemli, hatta ülke kurtaracak bir seçim olduğunu söyleyebilirim. 15 Kasım Salı günü çok büyük bir duyuru yapacağım” dedi. 

REZERVASYONLAR YAPILIYOR

Trump, yaklaşmakta olan duyuru hakkında herhangi bir ayrıntı sunmasa da, yorumları, 2024 başkanlık yarışı için adaylığını açıklayabileceğine dair raporları takip ediyor ve Axios, geçen hafta Trump'ın ekibinin olası bir duyuru tarihi olarak 14 Kasım'ı düşündüğünü öne sürdü.

polemik spot sablontrump

Axios tarafından alıntılanan tartışmalara aşina olan ismi açıklanmayan kişilere göre, Trump'ın ekibi duyurunun ardından kampanyayı tanıtmak için bir dizi siyasi miting düzenlemeyi planlıyor, ancak birçok planın henüz sonuçlanmadığını söylediler. Bununla birlikte, bazı Trump müttefiklerinin seçim çalışmalarına yardımcı olmak için seyahat düzenlemeleri için rezervasyon yapmaya başladıkları bildiriliyor. (RT)