MHP lideri Bahçeli'nin Aydın'da 92 yaşındaki kadına tecavüz edip boğarak öldüren katil hakkında, "Kameralara yansıyan bileğindeki üç hilal dövmesi dikkat çekmiştir. Bunun bir tertip mi yoksa gerçek mi olduğu bütün yönleriyle araştırılması hayati bir zorunluluktur" çağrısının ardından İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı. 

MÜFETTİŞ GÖREVLENDiRİLDİ

Bakanlık, "Failin adliyeye kelepçeli bir şekilde götürülmesi esnasında elindeki dövme görüntüsünün yansıması ile ilgili olarak herhangi bir ihmal ya da kasıt bulunup bulunmadığının soruşturulması için; Bakan onayı ile, bir Mülkiye Başmüfettişi ve bir Polis Başmüfettişi görevlendirilmiştir" dedi.

NE OLMUŞTU?

Aydın'da yalnız yaşan 92 yaşındaki Hanım Pınarlı komşuları tarafından evinde ölü bulunmuş, Yapılan incelemede 23 yaşındaki komşusu tarafından cinsel saldırıya uğradığı ve boğularak öldürüldüğü ortaya çıkmıştı.

OTELDE YAKALANDI 

Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, şüphelinin çok sayıda hırsızlık kaydı bulunan 23 yaşındaki A.Ç. olduğunu belirlemiş, şüpheli, Aydın'ın Nazilli ilçesindeki bir otelde yakalandıktan sonra tutuklanmıştı.

Sapığın sağ elinin üstünde 3 hilal dövmesi olduğu dikkat çekmişti.