CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün babasını kaybeden CHPli Cihangir İslam’ın Sakarya’da yaşayan ailesini ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun yanına gelen ülkücü bir vatandaş, “Kemal Bey iyi akşamlar Sakaryalı bir ülkücü olarak çok teşekkür ediyorum Sinan Ateş olayının üstüne gittiğiniz için Allah razı olsun. Camilerde mevlüt dahi okutturmuyorlar Sinan Ateş adına. Lütfen dillendirir misiniz bu olayı. Güveniyoruz size zaten” dedi. Kılıçdaroğlu, “Dillendiririz tabii, takipçisi olacağız bu olayın ayrıca” karşılığını verdi. 

'CAMİLERDE MEVLÜT DAHİ OKUTTURMUYORLAR'

Taziyeden ayrılırken Kılıçdaroğlu’nun yanı gelen bir vatandaş tokalaştı ve “Kemal Bey iyi akşamlar Sakaryalı bir ülkücü olarak çok teşekkür ediyorum Sinan Ateş olayının üstüne gittiğiniz için Allah razı olsun. Bütün arkadaşlar adına konuşuyorum burada” diye konuştu. Daha sonra yurttaş ile Kılıçdaroğlu arasında şu diyalog yaşandı: Kılıçdaroğlu: Eyvallah, gideceğiz.. Vatandaş: Camilerde mevlüt dahi okutturmuyorlar Sinan Ateş adına Kılıçdaroğlu: Onu biliyorum haberim var. Vatandaş: Lütfen dillendirir misiniz bu olayı.
Kılıçdaroğlu: Dillendiririz tabii, takipçisi olacağız bu olayın ayrıca.
Vatandaş: Güveniyoruz size zaten. Kemal Kılıçdaroğlu’na bugünkü taziye ziyaretinde; Sakarya Milletvekili olan CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı ve İstanbul milletvekili Erdoğan Toprak da eşlik etti.