Yeni yılın ilk günleri Marvel severler için kötü başladı: Marvel Evreni’nin sevilen oyuncularından Jeremy Renner’ın kaza geçirdiği ve durumunun ağır olduğu bilgisi geldi.

Renner’ın ABD’yi vuran soğuk hava dalgasıyla boğuşurken kaza geçirdiği belirtilmişti. Ünlü oyuncunun kar küreme makinesi altında kaldığı ve bacağını kötü bir şekilde yaraladığı belirtilmiş durumunun ağır ve stabil olduğu paylaşılmıştı. Kısa bir süre sonra Renner, Instagram’da bir selfie paylaşarak hayranlarının ve sevenlerinin içini rahatlatmıştı.

Ünlü oyuncu yeni bir fotoğraf daha paylaşarak bu defa da kendisiyle ilgilenen hastane personeline teşekkür etti.

Hollywood yıldızı, arabasını kardan kurtarmaya çalışırken, kullanmakta olduğu ağır hizmet tipi kar temizleme aracı kazara üzerinden geçti. Renner’ın ailesi; oyuncunun göğüs travması ve ortopedik yaralanmalar geçirdiğini ameliyattan çıktığını durumunun kritik ama stabil olduğunu belirtmişti. Ardından Renner, kazadan sonra hastane yatağından bir selfie paylaştı şunları yazdı: “Güzel sözleriniz için hepinize teşekkür ederim. Şimdi yazamayacak kadar berbat durumdayım. Ama hepinize sevgilerimi gönderiyorum.”

51 yaşındaki Renner, hayranlarından ve Chris Hemsworth, Taika Waititi, Chris Pratt gibi Marvel yıldızlarından büyük bir destek aldı.

Renner şimdi de Instagram Hikayesi’nde ailesi ve sağlık ekibiyle bir fotoğraf paylaştı ve hastane personeline teşekkürlerini iletti.

jeremy renner hayranlarina iyi haber