Rapçi Gazapizm, 16 Mart’ta Volkswagen Arena’da vereceği konserden elde edilen tüm gelirlerin deprem bölgesindeki çalışmalara aktarılacağını duyurdu. 

Sanatçı, "BKM ile gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Gazapizm Senfoni İstanbul 2023’ konserimizin tüm gelirini deprem bölgesindeki çalışmalara aktaracağız" dedi. 

BİLET GELİRİ 'KODA' BAĞIŞLANACAK

150 kişilik bir orkestranın eşlik edeceği rapçi, sahnesinde Ceza, Göksel ve Haluk Levent’i de konuk edecek. Konserin bilet geliri, Köy Okulları Değişim Ağı’na (KODA) bağışlanacak.

'DEPREMİN AÇTIĞI YARALARI SARMAK İÇİN PAYLAŞIYORUZ'

Depremzedeler için sahnede olacağını duyuran Göksel ise, "Büyük bir kederin ortağıyız. Şimdi ise hiçbir şeyi unutmadan hep birlikte ayağa kalkmaya çalışıyoruz. Müziğin iyileştirici gücünü kullanarak yardımı ve birlikteliği sürdürülebilir kılmak için 15 Mart Çarşamba akşamı Dada Salon Kabarett sahnesindeyiz. Konserimizin bilet gelirini depremin açtığı yaraları sarmak için paylaşıyoruz."

'GELMESENİZ BİLE BİR BİLETLE DESTEK OLABİLİRSİNİZ'

Derya Uluğ da depremzedeler yararına sahneye çıkacak. Şarkıcı, 21 Mart’ta İzmir’de konser verecek. Gecenin geliri, “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına aktarılacak.

Uluğ, “21 Mart’ta İzmir’de çok özel bir konsere çıkıyoruz. Elde edilecek gelir İzmir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile konteyner kentlerde süren yaşamları iyileştirmek için kullanılacak. Gelmeseniz bile bir biletle destek olabilirsiniz. Elini taşın altına koyan herkese minnettarım" dedi.