Ebru Gündeş ile yaşadığı polemik sonrası O Ses Türkiye'de jürilik yapan ünlü şarkıcı Hadise, yarışmaya veda etmişti. Olayın akabininde Hadise ile Zarab'ın yasak aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Uzun bir süredir gündemden düşmeyen, farklı detayları ifşalanan olayın  Hadise - Reza Zarrab ilişkisinde yeni gelişmeler yaşandı. Hadise'nin Reza Zarrab'la fotoğrafından, konuşmalarına kadar her şeyin teker teker ifşalandığı olayla ilgili Ebru Gündeş'in yasak aşkı yakaladığı ana dair adeta hayretler içinde bırakan yeni detaylar ortaya çıktı.

hadise-soyadi
Bu iddiaları yalanlayan Hadise, çıkan iddalara karşı yasal yollara başvuracağını açıklamıştı. O dönem Kaan Yıldırım'la ilişkisi olan Hadise, sosyal medya hesaplarından Ebru Gündeş'le olan bütün fotoğraflarını silmişti. Aşk haberinin çıkmasının ardından Hadise ve Reza Zarrab'ın  WhatsApp üzerinden konuşma yaptığı iddiası gündeme gelmişti. Bunun üzerine Hadise "Yaşadıklarımdan pişman değilim" açıklaması gelmiş. Ardından Reza Zarrab'da "Beni de bitirdin kendini de" diyerek isyan etmişti.

hadise-2


 Reza Zarrab "Beni de bitirdin kendini de" diye sitem etti. Hadise ise "Seninle yaşadıklarımdan asla pişman değilim. Kaan'ı rahatlatmak için yaptım. Zan altında kaldım, mecburdum. Bana lütfen saldırma" dedi.


Hadise'nin "Resim de varmış" diyerek Reza Zarrab'ı uyardığı ve ikisini Amerika'da sahilde el ele yürürken gösteren fotoğraf karesinin de dava dosyasında olduğu iddia edildi.

hhadise  gffj

"SEREN SERENGİLE CEVAP"
Hadise Reza Zarrab'la ilişkisi olduğunu ileri süren Seren Serengil'e cevap veremiş "Her şeyden önce bir kadınım, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum" diyerek tepki gösterdi.

HADİSECİK

" HADİSE, SOSYAL MEDYA HESAPLARINDAN OLAYA İLİŞKİN YAPTIĞI AÇIKLAMALAR:"

"Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm kadınlara; SUSMAYIN. BEN DE SUSMUYORUM VE ASLA SUSMAYACAĞIM.

Elbette Hadise olmanın, ünlü olmanın bir bedeli olacak. Ünlü isimler olarak göz önündeyiz bizi seven de olacak sevmeyen de.

Beni biliyorsunuz, genelde konuşmam. Adalete hep güvenirim. AMA bu sefer söyleyeceklerim var! Müzikle mutlu olan, işime aşık olan ve aileme bakan bir insanım. Ben hayatı, hayatımı ve sevenlerimi çok seviyorum. Siz istediğiniz sürece ben sahnelerde olacağım, şarkılarımı söylemeye devam edeceğim. Kariyerim boyunca kimseyle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler söylendi ama ben hep sustum. Asla polemiğe girmedim. Ben her şeyden önce bir KADINIM, bir insanım. Ben bir buçuk senedir bir grup tarafından taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum.

Bu insanlara göre kaç kere hamile kaldım, kaç kere kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz doktorundan çıkarken bana YİNE kürtaj yaptırmıştır dedi bu grup. Bu insanlara göre metres oldum, bu insanlara göre bel altı ne geliyorsa aklınıza çoğuna maruz kaldım. Bu insanlar tarafından bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor. İnsan diyorum ama insanlığa sığacak bir şey değil bu yaptıkları. Ben onlara ait bir malzeme değilim, ben bir insanım." şeklindeydi.

güçlü hadis
"RESMEN ÖZEL HAYATIMA TECAVÜZ"

"Özel hayatıma resmen tecavüz ediyor bu insanlar. Şantaj, tehdit… Ben Hadise'yim diye rahatlıkla bunu yapabileceklerini mi düşünüyorlar? Ben artık burdan tüm kadınlara, adalet bakanımıza, adalet sistemimize sesleniyorum. Bu yapılan şantaj, tehdit resmen özel hayatıma TECAVÜZ! Hiçbir kadın ünlü ya da ünsüz bu şekilde tehdit edilemez, hiç kimseye böyle bir şantaj yapılamaz. Bu tecavüzün durması için savaşacağım! Sadece kendim için değil, benim gibi aynı şeyleri yaşayan, yaşayacak olan kadınlar ve kadın meslektaşlarım için savaşacağım. Siz kimsiniz? Allah mısınız? Bu dünyada kimseye verecek hesabım yok! Burdan Türk adaletine sesleniyorum ve güveniyorum. Bu her insan hakkında bel altı konuşma hakkını kendinde gören programların kesinlikle kontrol altına alınması gerekiyor, magazin dediğiniz şey insanları tehdit etmek değildir." ifadelerini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

söylemezsem ollamz

"SÖYLEMEZSEM OLMAZ EKİBİNİN HADİSE İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARI"

Olaya ilişkin bir açıklama da  Bircan Bali’nin sunuculuğunu üstlendiği Arto ve Seren Serengil’in yorumculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz ekibinden gelmiş herkesi hayretler içinde bırakan açıklamlar yapılmıştı.  Bali yorumuna daha sert eleştirilerle devam etti. "Hadise ve Mehmet Dinçerler'in düğün yapmadığını ve asla Hadise'nin gelinlik giymediğini, Ebru Gündeş'in o dönemki eşi ve arkadaşının yasak aşkını O Ses Türkiye kulisinde öğrendiğini iddia ederek söylemlerine devam etti."

Arto  ise  " Hadise, Reza Zarrab ile görüşmeye başladı. Hadise ismini temizlemek için Mehmet Dinçerler ile evlendi" dedi. Hatta Zarrab'ın yeni adıyla Hadise'yi takip ettiği öne sürüldü.
Seren Serengil ise, bu defa "Ebru Gündeş'in intikamını alacağım" diyerek bambaşka açıklamalar yaptı. Serengil, kanıtları tek tek yayınlayacağını da duyurdu..

OLAY ACUN MEDYA'DA YAŞANMIŞTI

O İddalar:

“Seda Sayan iyi ki o gün kovid olmuş. O gelmeyince Ebru Gündeş'i çağırıyorlar.”

Çekimler bitiyor hepsi kuliste. Hadise'nin ofisine bir çanta geliyor.”
“Hadise iyi marka çantayı alelacele saklarken Ebru diyor ki 'A ne güzel çanta…'”
“Lap açıyor çantayı; fatura kocasının üzerine.”“Buna bir de Murat Boz'un menajeri şahit oluyor.”
“Olay Acun Medya'da yaşandığı için O Ses Türkiye'den apar topar gönderiliyor.”