Ordu'da Süleymancılara ait Özel Madenler Erkek Öğrenci Yurdu'nda kurs hocası Y.K. 12 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulundu. Çocuğun ailesiyle görüşen ve suçunu itiraf eden kurs hocası Y.K., "Şeytana uydum. Dün gece tövbe ettim. Secdeye kapandım” ifadelerini kullandı. Y. K. hakkında 'çocuğun cinsel istismarı’, 'kişiyi hürriyetinden alıkoymak’ suçlarından dava açıldı.

Halk TV'de yer alan habere göre, B.K. isimli çocuğun yaşadıklarını annesine anlatması üzerine olay ortaya çıktı. Annesinin yanına giden B.K. onunla bir şey konuşmak istediğini ancak utandığını belirtti. Anne olayın üstüne giderek çocuğunun konuşmasını sağladı. B.K. yurt binasında yatılı kalan ve etüt hocası olan Y.K.’nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Büyük bir şaşkınlık yaşayan aile çocuklarını da alarak yurt binasına gittiler. B.K. burada kurs yöneticilerine de yaşadıklarını anlattı. Aile çocuklarına istismarda bulunan Y. K. ile baş başa görüştü. İddiaya göre Y.K. bu görüşmede aileye, “Şeytana uydum. Dün gece tövbe ettim. Secdeye kapandım” ifadelerini kullandı. 

Ailenin şikayetçi olması üzerine Y. K. polise teslim edildi. Savcılık ifadesinin ardından Y.K. çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.