Astrolog Melek Doğan, haftalık gökyüzü analizi ve burç yorumlarını paylaştı. 16 Mayıs haftasında gökyüzünde önemli değişimler yaşanacağını belirten Doğan, "Yılın ilk ay tutulması Akrep burcunda gerçekleşecek. Bu tutulma aslında sıkıntıların habercisi. Düzensizlik ile boğuştuğumuz bir dönemden çıkıp bir düzene girme çabasında olacağız. Kendimizi tekrarlanan duygular içinde bulabiliriz" dedi.

'SIKINTILI BİR DÖNEM BİZLERİ BEKLİYOR'

"Ekonomi, sağlık, aile ilişkilerinde sıkıntılı bir döneme giriyoruz. Bu dönemde kendimizi inzivaya çekip sorgulamamız gerekecek. Artık düzensizlikten çıkma vakti geldi. Toparlanın ve yolunuzu çizin"

'SATÜRN ETKİSİ BİZİ KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLERE SÜRÜKLEYECEK'

"Satürn çok etkili bir tutulma, bu tulmanın etkilerini çok fazla hissedeceğiz. Sıkıntıların habercisi aslında. Yaşamımızda da köklü değişikliklere sürüklenebileceğimiz bazı olaylarla yüzleşebiliriz. Satürn bize kendimizi sorgulama fırsatı da sunacak. Ruh hallerimizde bir sıkkınlık bir agresiflik görebiliriz. Sakin olmaya gayret edelim"

'KOÇLAR İÇİN YENİ BAŞLANGIÇLAR ZAMANI'

"Ortaklı kaynaklar, miras konuları gibi finansal konular gündeminizde olacak. Yeni kaynaklar bulmanız gerekecek. Artık yeni başlangıçlar yapma zamanı geldi. Sağlıksal konularda sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Yorgunluk, depresiflik durumlarını görebilir ve yanlış teşhislerle karşılaşabilirsiniz. Ama unutmayın ki bu geçici bir durum. Kendinizi yeniliğe hazırlayın"

'BOĞALAR İÇİN UYGUN ZAMAN DEĞİL!'

"Boğalar bu dönemde ortaklı konularda bir sorgulamaya gidecek. Evlilik, arkadaşlık gibi konularda gelişmeler yaşanacak. Hayalleriniz ve umutlarınız ile ilgili yanılgıya düşebilirsiniz. İlişki konularında karar vermek için bu dönem sizin için uygun bir dönem değil"

'İKİZLER KENDİLERİNİ İHMAL EDİYOR'

"İkizler burcu tutulmayı 6. evlerinde yani sağlık anlamında karşılayacak. Özellikle sağlık alanında kendinizi ihmal ediyorsunuz. Beslenmenize, diyetinize ve sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Ani kararlardan kaçının ve düşünmek için biraz süre isteyin. Ani kararlar size olumlu sonuçlar getirmeeycek.

Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bu hafta ne gibi sürprizler bekliyor, bu burçlar nelerle karşılaşacak? Astrolog Melek Doğan'ın haftalık burç yorumlarının tamamını Polemik TV'den izleyebilirsiniz.