Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Başhekim Sekreteri G.K.'nin, bir hasta yakınının üzüntülü halini videoya alarak müzik eşliğinde paylaşması sosyal medyada infial yarattı.

Söz konusu TikTok videosunun sosyal medyaya yansımasıyla sekretere tepkiler çığ gibi büyürken, Polemik Haber'e konuşan hastane yönetimi, sekreterin görevden uzaklaştırıldığını ve hakkında idari işlem başlatıldığını bildirdi.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Öte yandan İl Sağlık Müdürlüğü'nden de sekreter hakkında açıklama yapıldı. Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, sekreterin görevine son verildiğini, videoya alınan vatandaşın ise köyüne ulaştırıldığı belirtildi.

Açıklama şu şekilde:

"Giresun Eğitim ve Araştırma Hastane'mizde başhekim sekreteri olarak görev alan ve ilgili videoyu paylaşan çalışanımız hakkında soruşturma başlatılmış olup başhekimlikteki görevine son verilmiştir. Olay 13 Ocak 2022 tarihinde vuku bulmuş olup, yoğun kar yağışı nedeniyle köyüne ulaşım sıkıntısı yaşayan amcamız hasta nakil aracımızla sağlık ekiplerimizce sağ salim köyüne ulaştırılmıştır."

polemikhaber.com | Dilan Kaya