Sokak röportajları halkın nabzını tutmaya devam ederken, 2 yıl aradan sonra ortaya çıkan bir seçmenin değişimi takipçilerin dikkatinden kaçmadı. 2 yıl önce gerçekleştirdiği röportajda "Nankörlük yapmayın, her şeyimiz var, cebindeki telefon kaç para" diyen vatandaşın aynı kanala bugün verdiği röportajda hükümete seslenişi gündem oldu:

"5 kilo yağ kaç para? Sizler oldukça bu vatan böyle olur, cebinde 100 liran var mı?"

İKİ YIL ÖNCE 'ALLAH TAYYİP'TEN RAZI OLSUN'

İki yıl önce "niye bu hükümeti böyle karalıyorsunuz" diyen esnaf vatandaş, bu millete yaranılmadığını dile getirmiş ve şöyle konuşmuştu:"Bu devlet ne yapsın? Bizi yönetenlerden Allah razı olsun. Tembelliği bıraksınlar. Biz bize yeteriz. Amerika'nın bile borcu var. Gene en zengin Türkiye'dir. Bu millette iş, aş var, her şey var. Niye nankörlük yapıyorsunuz? Allah razı olsun Tayyip'ten her şeyi verdi. Daha bu millete ne yapacak? Bu virüs davasında herkese para dağıttı, daha ne yapsın? Bu vatan bizim vatanımız."

İKİ YIL SONRA 'PARA KALMADI PARA'

Aynı esnaf vatandaş iki yıl sonra ise oldukça tepkiliydi. Şunları anlattı:"Sizler oldukça bu vatan böyle olur böyle. Bir yumurta ne kadar. Hani sayın cumhurbaşkanı etiketlerle oynayacağım diyordu, niye oynamadı. Para kalmadı para. Çıkıyorlar milletle alay ediyorlar. 5 kilo yağ kaç lira olmuş?