AK Partili Sivrihisar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan’ın oğlu Ömür İlhan ile iki arkadaşlarının olay tarihinde 12 yaşında olan E.T.’ye aylarca tecavüz ettikleri ifadelerle ortaya çıktı.

Polemikhaber, 12 yaşındaki E.T.’nin tüyleri diken diken eden o ifadesine ulaştı:

İSTİSMARIN NE OLDUĞUNU BİLMİYORDUM…

“Bir gün evde yalnızdım. Süleyman Tugay Güney Instagram’dan mesaj attı. Hal hatır sordu. Ertesi gün yine mesaj attı. Bende evde yalnız olduğumu söyledim. O da eve gelmek istedi. Ancak aramızda bir şey yoktu. Bir süre sohbet ettikten sonra film izledik. Daha sonra da yatak odasını gidelim dedi. Ben o dönemde cinselliğin ve istismarın ne olduğunu bilmiyordum.   Yatak odasında bana dokunmaya çalıştı. Çok korkmuştum. Daha sonra annemin geleceğini söyleyerek onu evden gönderdim.

OKULA GİDERKEN YOLUMU KESTİ

Ertesi gün Süleyman Turgay Güney, okula giderken yolumu kesti. Ayaküstü konuşurken beni bir apartmanın bodrum katına çağırdı. Ancak gelmeyeceğimi söyledim. Daha sonra bana “Sesini çıkarma elimde videoların, fotoğrafların var’ dedi. Süleyman Tugay Güney, apartmanın bodrum katında beni duvara dayayarak cinsel istismar uyguladı.

'SENİ ÖLDÜRÜRÜM…'

Cinsellik ne, istismar ne bilmiyordum. Okula gittiğimde iç çamaşırım kanlar içindeydi. Çok korkmuştum. Daha sonra bu olay yine oldu. Bu defa da ‘Okulda öğretmenine evde annene bir şey söylersen seni öldürürüm. Fotoğrafların ve videoların var’ dedi. Ben de korktuğum için olayı kimseye anlatmadım” şeklinde ifade verdi.

ARKADAŞLARINA DA SÖYLEDİ

Fotoğraf ve video tehdidiyle olay tarihinde 12 yaşında olan E.T.’yi tehdit eden Süleyman Tugay Güney’in daha sonra arkadaşı Ömür İlhan ve akrabası Sabri Güney’e de olaydan bahsetti. Yine ifadelere göre bu kişiler de aynı yöntemle E.T.’ye cinsel istismarda bulundular. Sivrihisar Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan’ın oğlu Ömür İlhan, polis ve savcılık ifadesinde olayı yalanladı. 12 yaşındaki E.T.’yi hayatında görmediğini iddia etti.


© Sivrihisar Belediyesi | Başkan Yardımcısı Hüseyin İlhan

BU İŞ MAHKEMEDEN DÖNECEK

Eskişehir Sivrihisar’ı sarsan tecavüz olayının neredeyse 2 yıldır hiçbir yerde haber olmaması  dikkatlerden kaçmadı. Ömür İlhan’ın başkan yardımcısı olan babası Hüseyin İlhan’ın iddialara göre bu olayın haber yapılmaması için siyasi kimliğini kullandığı öğrenildi. Polemikhaber’in olayı gündeme getirmesiyle sessizliğini bozan baba Hüseyin İlhan, “Dava devam ediyor. Bizim çocuğumuz kesinlikle kabul etmiyor. Niye bu kadar peşine düşüyorlar. Halk benim çocuğumun mağdur olduğunu; karşı tarafın sorunlu bir aile olduğunu ve olayın da iftira olduğunu da biliyor. Bizi aile olarak da tanıyor herkes… Ne oldu 8 ay sonra böyle ortalığı karıştırıyorlar... Avukatın düşüncesi kararın bozulacağı yönünde…” şeklinde bir açıklama yaptı.


© Polemik Haber | Karar sonrası belediyenin camlarının kırıldığı iddia edilmişti...

YASAL UYARI: POLEMİK ÖZEL HABERLERİ KAYNAK GÖSTERİLEMEDEN KULLANILAMAZ