Yalnız yaşadığı evde, başına poşet geçirilmiş, elleri arkadan kelepçeli halde bulunan Novytska'nın ölümüne dair yeni detaylar ortaya çıktı.

ANNESİ EV SAHİBİNİ ARAMIŞTI

Ukrayna'da yaşayan annesinin kızının ev sahibini arayarak Ukrayna'ya geleceğini fakat gelmediğini; ayrıca telefonla ulaşamadığını söylediği kızının ölü olarak bulunması üzerine yapılan araştırmada Novytska'nın Kiev'e gitmek için uçak bileti almadığı saptandı.

Novytska'nın bodrum'da tek kaldığı ev

KELEPÇEYİ İNTERNETTEN ALMIŞ

Evde yapılan incelemelerde olay yerinde bulunan kargo paketinde, genç kadının ellerindeki kelepçeyi internet üzerinden aldığı belirlendi.

DEFALARCA İNTİHAR GİRİŞİMİ İDDİASI

Ayrıca Novytska'nın cansız bedeninin yanında poşetler bulunurken evde ip ve atkı gibi cisimler de görüldüğü belirlendi. Yapılan değerlendirmede, genç kadının daha önce de defalarca farklı sebepler ile intihar girişiminde bulunduğu iddiası da bulunuyor.

DEPRESYON İLACI VE UYKU HAPI

Şiddetli baş ağrıları olduğu belirtilen Novytska'nın depresyon ilacı kullandığı ve yanında uyku hapı bulunduğu da kaydedildi.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİDE ORTAYA ÇIKACAK

Polis kayıtlarına şüpheli ölüm olarak geçen genç kadının kesin ölüm sebebi, otopsi raporuyla ortaya çıkacak.

SON MESAJI

Öte yandan genç kadının en son, Kiev'de emlakçılık yapan annesi aracılığıyla tanıdığı, aynı şehirde emlakçılık yapan Türk vatandaşı erkek arkadaşına cep telefonundan, "Ben ölürsem aileme bakar mısın?" yazılı mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Kiev'in yanı sıra Bodrum'da da evi olduğu öğrenilen erkek arkadaşın, ifadesine başvuruldu.

Adı açıklanmayan erkek arkadaş, ifadesinde, "Bana mesaj attı. Evli olduğum için sildim. Uzun zamandır görüşmüyorduk. Temmuz ayında Bodrum'a gelince benimle irtibata geçti bu nedenle görüşüyorduk" dedi.