'Kadir Şeker olayı' olarak adlandırılan oalyda dava dosyasının bir nuamralı tanığı Ayşe Dırla'nın kız kardeşi Figen Dırla'nın geçtiğimiz cumartesi güün olayda öldürülen Özgür Duran'ın Antalya'da yaşayan annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç'ı darbetti.

Dırla, oğluna yemek götürmek için evden çıkan Dalkılınç'la yolda karşılaşınca önünü kesti ve tehdit etmeye başladı.

OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI

Dırla ardıdnan Dalkılınç'ın saçını çekiştirip kopardı ve tokasını kırdı. Ardından Dalkılıç'ın burnuna kafa da atan Dırla, olay yerinden uzaklaştı.

ŞİKAYETÇİ OLDU

Saldırının ardından hastaneden darp raporu alan Mübeyyen Güner Dalkılınç, emniyete giderek Figen Dırla'dan şikayetçi oldu. Figen Dırla hakkında, kasten yaralama ve tehdit suçlarından soruşturma başlatıldı.

BİR ANDA SALDIRDI İDDİASI

Dalkılınç, sokakta oğlunun yanına gittiği ve o esnada Dırla ile karşılaştığı ifade ederken kendisine bir anda saldırdığını iddia etti.

DALKILINÇ: BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIM

Dırla'nın tokasını krıdığını ve saçını yolduğunu belirten Dalkılınç, "Hakaret ve tehditlerde bulundu. Ben yine de bu işin peşini bırakmayacağım. Bunların korktuğu bir şey var ki bize saldırıyorlar. Açıkça 'Oğlunu biz öldürttük' diyor. 'Kadir Şeker'i biz tuttuk' der gibi itiraf ediyorlar" dedi.