Kenan İmirzalioğlu'nun sunumuyla ATV'de ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dün gece dikkat çekici bir an yaşandı. Yarışmacı Öznur Özdemir ve Kenan İmirzalioğlu arasında geçen diyalog dikkat çekti.

ATV'de yayınlanan yarışma programında yarışmacı Öznur Özdemir'e 2 bin TL'lik sorunun ardından sorulan futbol sorusu ortaya çıktı. Futbol sorusunu doğru cevaplayan yarışmacı ile Kenan İmirzalaoğlu arasındaki diyalog da dikkat çekti.

ÖZNUR ÖZDEMİR DAMGA VURDU

Yarışmaya katılan Öznur Özdemir, programın dün ekranlara gelen yeni bölümüne adeta damga vurdu. Öznur Özdemir'in hayat hikayesi hem duygulandırdı hem de güldürdü.

Öznur Özdemir'in 2 bin TL'lik baraj sorusunu aştıktan sonra karşısına gelen 3 bin TL'lik sorunun konusu futbol oldu. 3 bin TL'lik futbol sorusu geceye damga vuran olaylar arasında yer aldı.

'BİZ DE SİZİ 6-0 YENDİK'

Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümüne katılan yarışmacı Öznur Özdemir'in 3 bin TL değerindeki soruda karşısına "Galatasaray'ın UEFA Süper Kupa ve UEFA Kupası şampiyonluğu gibi başarılarıyla övünen arkadaşına sürekli 'Biz de sizi 6-0 yendik' diyerek karşılık veren biri muhtemelen hangi takımı tutmaktadır" sorusu çıktı.

DOĞRU CEVAP VERDİ

Yarışmacı Öznur Özdemir; Aydınspor, Fenerbahçe, MTK Budapeşte ve Pendikspor şıklarının yer aldığı soruya 'B-Fenerbahçe' cevabını verdi. Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Öznur Özdemir, Kenan İmirzalaoğlu'na bu sırada 'Sizi Fenerbahçeli olarak hatırlıyorum aklımda öyle kalmış' dedi.

İLGİNÇ BİR DİYALOG YAŞANDI

Kenan İmirzalioğlu bu cevap karşısında kısa bir süre şaşkınlık sonrasında yarışmayıcı düzeltti. Ünlü sunucu ile yarışmacı arasında bu andan sonra ilginç bir diyalog yaşandı.

'YANLIŞ HATIRLAMIŞSINIZ'

Galatasaray taraftarı olduğunu belirten ve yarışmacı tarafından Fenerbahçeli olarak hatırlanan Kenan İmirzalaoğlu, Öznur Özdemir'e "Benim takımım UEFA Kupası'nı alan, aynı zamanda da altı yiyen. Yanlış hatırlamışsınız" cevabını verdi.