Anlaşmaya göre kitap, Penguin Random House tarafından 2022'nin sonlarında yayınlanacak ve kitaptan elde edilecek gelir hayır kurumlarına bağışlanacak.

‘’ORTAK NOKTAMIZ ÇOK’’

36 yaşındaki Prens Harry, "Bunu doğduğum prens olarak değil, dönüştüğüm adam olarak yazıyorum. Yıllar boyunca hem kelimenin tam anlamıyla hem de mecazi olarak birçok şapka taktım ve umarım hikayemi anlatırken – inişler ve çıkışlar, hatalar, alınan dersler – nereden gelirsek gelelim, düşündüğünüzden daha fazla ortak noktamız var’’ dedi. 

Harry, “Hayatım boyunca şimdiye kadar öğrendiklerimi paylaşma fırsatı için derinden minnettarım ve insanların hayatımın doğru ve tamamen doğru olan ilk elden bir kaydını okumaları için heyecanlıyım” diye ekledi. 

‘’KÜRESEL BİR LİDER OLARAK KENDİNİ KANITLADI’’

Penguin Random House'un CEO'su Markus Dohle, “Penguin Random House'daki herkes, Prens Harry'nin edebi anısını yayınlamaktan ve onun dünyaca ünlü liderlere, ikonlara ve değişim yaratıcılarına katılmasını sağlamaktan heyecan duyuyoruz’’ dedi. 

Dohle, “Prens Harry, bir prens, bir asker ve sosyal meselelerin bilgili bir savunucusu olarak olağanüstü yaşam deneyiminden yararlanarak, cesareti ve açıklığı ile tanınan bir küresel lider olarak kendini kanıtladı. Bu nedenle onun dürüst ve dokunaklı hikayesini yayınlamaktan heyecan duyuyoruz” diye ekledi. 

(Guardian)