Ankara Çayyolu'ndaki bir eğlence yerinde üç kişi istekte bulundukları şarkıyı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'i ağır yaraladı. Şener, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sanatçı Haluk Levent ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada, katillerden ikisin Çalışma Bakanlığı'nda bürokrat, diğerinin ise kamu savunma şirketi TAİ'de mühendis olduğunu açıkladı.

Ankara'da bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener hastanede hayatını kaybetti.

Onur Şener, eğlence yerinin çıkışında ismi öğrenilemeyen kişilerin saldırısına uğradı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri kavgayı ayırdı.

Boğazından cam parçalarıyla ağır yaralanan ve hastaneye sevk edilen Şener, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, hayatını kaybeden Onur Şener'in Ankara'da toprağa verileceği öğrenildi.

'KATİLLERDEN İKİSİ ÇALIŞMA BAKANLIĞI'NDA MÜFETTİŞ2

Sanatçı Haluk Levent, müzisyen Onur Şen’i öldüren kişilerin kimliklerini ve hangi kamu kuruluşunda çalıştıklarını paylaştı. Levent, Ali G.’nin Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı’nda bürokrat, İlker K’nin aynı bakanlıkta müfettiş olduğunu, Semih S.'nin ise kamu savunma şirketi TAİ’de mühendis olduğunu kaydetti.

Levent yaptığı paylaşımda, “Şimdi Ahbaplar bildirdi. Katillerden ikisi Çalışma Bakanlığında müfettiş, bir tanesi TAI da çalışıyor. Daha da şoktayım. Onur’un yüzünü bardaklarla parçalamışlar :(” ifadelerini kullandı.