Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoda 15 yaşındaki çocuğuna istismarda bulunan Hasan Tunçlar'a tepkiler yükselirken bakanlık kız çocuğunun koruma altına alındığını duyurdu.

Hasan Tunçlar isimli kişi, sosyal medya uygulaması TikTok üzerinden, 15 yaşındaki kızının da içinde bulunduğu bir video yayını yapmıştı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Söz konusu videoda kızına istismarda bulunan 'baba'ya tepkiler yükselirken görüntülerdeki kişinin kimliğinin tespit edilmesinin ardından sosyal medyada '#HasanTunçlarTutuklansın' etiketiyle gündeme getirilmiş ve bakanlıklara çağrıda bulunulmuştu.

KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Kızına yaptığı fiziksel ve sözlü tacizlere tepkilerin gelmesi üzerine "İstemeden elim oraya gitti" diyerek kendisini savunmaya çalışan Tunçlar hakkında adli süreç de başlatıldı.

KIZ ÇOCUĞU KORUMA ALTINA ALINDI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medyada yayınlanan görüntüler üzerine açıklama yaptı:

"Sosyal medyada, kızına uygunsuz söylem ve hareketlerde bulunan kişi ile ilgili görüntülerin ortaya çıkmasının hemen ardından İl Müdürlüğü ekiplerimiz harekete geçmiştir. Çocuğumuz koruma altına alınmıştır. Bakanlığımız tarafından adli süreç takip edilecektir."