Cüneyt Arkın, 27 Haziran'ı 28 Haziran'a bağlayan gece rahatsızlanarak Beşiktaş'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı.

85 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ

Eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları hastaneye geldi. 85 yaşındaki oyuncu burada hayatını kaybetti.

Türk sinemasına damga vuran, yüzlerce filmde rol alan Cüneyt Arkın'ın çok sayıda ödülü bulunuyordu.

TÜRKİYE'Yİ YASA BOĞDU

Acı haber, kısa sürede Türkiye'yi yasa boğdu. Arkın'ın ölümünün duyulmasının ardından; çok sayıda siyasi ve ünlü isim, sosyal medyadan Cüneyt Arkın için paylaşımlarda bulundu.

Spor camiasından 'Cüneyt Arkın'a veda' paylaşımları şu şekilde:

Galatasaray sosyal medya hesabından, "Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından #CüneytArkın’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet; başta kederli ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm sanat dünyasına başsağlığı dileriz" ifadelerine yer verdi.

Beşiktaş: "Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Cüneyt Arkın’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı dileriz."

Fenerbahçe: "Türk sinemasının usta isimlerinden Cüneyt Arkın’ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Cüneyt Arkın’a Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

Trabzonspor: "Sinemamızın büyük oyuncularından Cüneyt Arkın’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Usta sanatçıya Allah’tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Kayserispor: "Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden #CüneytArkın'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Büyük ustaya Allah'tan rahmet; ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz."

VavaCars Fatih Karagümrük SK: "Milli değerlerimizi ve tarihimizi öğrendiğimiz filmlerin kahramanı usta sanatçı Cüneyt Arkın’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine ve tüm milletimize başsağlığı dileriz."

Adana Demirspor: "Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden #CüneytArkın'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve tüm sanat dünyasına başsağlığı dileriz."

Demir Grup Sivasspor : "Yeşilçam’ın efsane ismi, birçok unutulmaz filme imza atan, sevilen oyuncu Cüneyt Arkın’ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. #CüneytArkın’a Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı dileriz."