Sera Lake Resort Otel konum itibariyle bölge turizmde önemli bir yeri olan Sera gölünün hemen yanı başında bulunurken, Havalimanı'na 20 dakika, şehir merkezine 10 dakika, Akyazı stadyumuna 5 dakika, Hıdırnebi yaylasına 40 dakika, Maçka Sümela Manastırına 45 dakika, Ayasofya camiine 10 dakika, Uzungöl'e 1 saat 15 dakika uzaklıktadır. Sera Lake Resort Otel Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Özad otelin geldiği konumu anlattı.

Sabah'ın haberine göre; Özad şunları söyledi:

* 2017 yılında bölgemizin tarihi ve doğal güzelliklerini hem ülke içi ve ülke dışında tanıtma amaçlı kurulan Sera Lake Resort Otel, yaklaşık 4 yıllık hizmet kalitesinden ödün vermeden gelişim ve sürekliliğini ön planda tutarak bölge, ülke ve uluslararası turizm alanında faaliyetlerini artırarak devam etmektedir. Özellikle doğal güzelliğinin ön planda olduğu bölgemizde Sera Lake Resort Otel bir ilk olma özelliğini taşıyor. Sera Gölü, Karadeniz şehir manzarası, vadi ve dağ manzarası ile eşine ender rastlanabilir 5 farklı tabiat manzarasını gözler önüne seren bir yapıya sahip. Standardın dışındaki mimari yapısı, bölgeye uyumlu malzeme seçimleri ve hizmet anlayışını ön planda tutan Sera Lake Resort Otel, konaklamanın yanında, yabancı misafirlere bölge tanıtımı için özel organizasyonlar düzenlenmiş olup, toplantı yemekleri, spa hizmetleri, kişiye özel toplantı ve yemek salonları ve bölgedeki loca kültürünü geliştirerek VIP hizmetler sunmaktadır. Sera Lake Resort Otel bölgede kendi markasını oluşturan tek kurum olarak ön plana çıkmıştır.

* Çekim merkezi haline gelmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Özellikle ülkemizin ve dünyanın zor ve salgın hastalık döneminden geçtiği bu zamanda, turizm hizmetlerinde ilklere imza atan ve güvenli turizm sertifikasını alan Türkiye'de ilk otellerden biriyiz. Hizmet çizgisinde bu dönemde önce sağlık politikasını yürütmekte olan otelimiz, hizmetlerini aksatmadan aynı kararlılıkla ve mevzuatlara uygun bir şekilde devam etmektedir. 68 odadan oluşan kompleksimizde farklı yağılardaki konaklama alanlarıyla değişken oda tipleri ile hizmet vermektedir. Özellikle yabancı misafirlerimizin ilgi gösterdiği King Suit, Junior Suit, 1+1-2+-3+1 daire tipleriyle farklılık yaratmakta olup, farklı bir konsept anlayışı sunmaktadır. Otel hizmetini sosyal hizmet anlayışı olarak gören Sera Lake Resort Otel, bulunduğu alandan başlayarak, Akçaabat, Trabzon ve Karadeniz bölgesinin tanıtımını misyon edinmiş olup, özellikle misafirlerden almış olduğu övgü ve güvenle yoluna emin adımlarla yoluna devam etmektedir.