Gazeteci Mehmet Akif Ersoy İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu’nun istifa ettiğini duyurdu.

AKŞENER RANDEVUYU İPTAL ETTİ İDDİASI

Öte yandan Gazeteci Candaş Tolga Işık  ve İsmail Saymaz sosyal medya hesaplarından İYİ Parti lideri Meral Akşener’in, Ağıralioğlu ile olan randevusunu iptal ettiğine dair paylaşımlarda bulundular.

Candaş Tolga Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Size bir son dakika haberi vereyim: Meral Akşener, Yavuz Ağıralioğlu’na yarın 13’te verdiği randevuyu az önce iptal etti. Gerekçe Yavuz Bey’in görüşme öncesin tv’ye çıkıp istifasını duyurması. Bu iptal az önce kendisine de bildirildi” ifadelerini kullanırken,

İsmail Saymaz da, "Yavuz Ağıralioğlu, pazartesi Akşener’den randevu istedi. Akşener, yarın saat 13’e randevu verdi.Bu arada Ağıralioğlu, istifa dilekçesini ve yapacağı açıklamanın metini hazırladı. Fakat erken davranarak, bu akşam Habertürk TV’ye “İstifa edeceğim, Akşener’le helalleşmeye gideceğim” diye mesaj attı. Bu durumda Akşener, yarınki randevuyu iptal edebilir." ifedelerini kullanmıştı.

AĞIRALİOĞLU RESMEN İSTİFA ETTİ

Gazeteci mehmet Akif Ersoy, Twitter’dan yaptığı paylaşımında “İyi Parti İstanbul milletvekili Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa etti” dedi.