Yeniden Refah Partisi Genel Merkez önünde açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı'na katılma tartışmalarına son vererek partinin seçimlere tek başına gireceğini söyledi. 

Seçime sayılı günler kala, gözler Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılıp katılmayacağına çevrilmişti. Erbakan bugün açıkladı.

Genel Başkan Fatih Erbakan'ın, partisinin ittifak kararı ve yol haritasına ilişkin genel merkez önünde açıklamalarda bulundu.

BİNALİ YILDIRIM: GENEL BAŞKAN KENDİ DEĞERLENDİRMESİNİ YAPACAKTI 

Geçen günlerde, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ve beraberindekiler Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan'ı ziyaret ederek, YRP’yi Cumhur İttifakı’na davet etmişti. 

Erbakan'a seçimlerde birlikte yol yürümeyi teklif ettiklerini söyleyen Binali Yıldırım, "Çok faydalı bir görüşme gerçekleştirdik. Seçimlerde birlikte yol yürüyelim. Sayın Genel Başkan ve arkadaşları bu konuda kendi değerlendirmelerini yapacaklar. Kararlarını paylaşacaklardır" ifadelerini kullanmıştı.

FATİH ERBAKAN CUMHUR'A 'HAYIR' DEYİNCE TRT YAYINI KESTİ

Erbakan'ın Cumhur İttifakı'na katılmayı reddettiği an TRT canlı yayının kesilmesi ise dikkat çekti. 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, parti olarak Cumhur İttifakı'nı 'desteklemeyeceklerini' açıklar açıklamaz TRT yayını kesti. Yayının kesilmesinden sonra Erbakan, cumhurbaşkanı adayı olacağını duyurdu.