Sarı kırmızılı takıma bonservissiz şekilde katılan Fildişili yıldız Wilfred Zaha'nın takımdan ayrılacağı öğrendildi. Büyük umutlarla transfer edilen fakat süre alamayan tecrübeli futbolcunun İngiltere Premier Lig'e dönmek istediği öne sürüldü.

Ada basınına göre tecrübeli yıldız, Premier Lig kulüplerinden West Ham’la anlaştı ve Ada’ya geri dönmeye hazırlanıyor. Cim Bom’la 2 yıl daha kontratı bulunan Zaha için Galatasaray’a bonservis bedeli ödeneceği de gelen haberler arasında. Kalan haftalarda da Zaha’nın forma giyme ihtimalinin çok düşük olduğu belirtiliyor.

zaha-gs-foto

2 SEZON DAHA KONTRATI VAR

Wilfried Zaha'nın Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 14 milyon euro. Crystal Palace'ta futbola başlayan Wilfired Zaha daha sonra Manchester United'da da oynadı.

zaha-gs-gol

Dev derbinin VAR hakemi açıklandı Dev derbinin VAR hakemi açıklandı

SEZON İSTATİSTİKLERİ

Fildişi Sahilli yıldız futbolcu bu sezon Galatasaray'da 39 karşılaşmada forma şansı buldu. Wilfried Zaha bu mücadelelerde 10 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki hücum oyuncusu takım arkadaşlarına 5 asist yaptı.