Galatasaray Haberleri

galatasaray haberleri ve güncel galatasaray gelişmeleri, galatasaray ile ilgili tüm video, galatasaray fotoğrafları ve galatasaray haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, mayıs ayında yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olacağını açıkladı.

Spor

Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına konuk oldu. Yeni Adana Stadyumu'ndaki maçtan Galatasaray, 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Spor

Süper Lig lideri Galatasaray'ın, bu akşam Adana Demirspor'a konuk olacağı maçın VAR hakemi, Portekizli Andre Narciso oldu.

Spor

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Dries Mertens ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalama konusunda anlaşmaya yakın olduğu kaydedildi.

Spor

Süper Lig'in 33. haftasındaki Pendikspor-Galatasaray mücadelesinde İtalyan hakem Daniele Paterna, VAR hakemi olarak görev yapacak.

Spor

Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'a konuk olan Galatasaray, 10 kişi kalan rakibini ikinci yarı attığı gollerle 4-0 mağlup etti.

Spor

Galatasaray'ın Süper Lig’in 32. haftasında bu akşam Alanyaspor ile oynayacağı maçta görev alacak yabancı VAR hakemi açıklandı.

Spor

PFDK, Süper Kupa'da finalinde yaşanan olaylar sonrası, Süper Lig devleri Fenerbahçe ve Galatasaray'a yönelik cezaları duyurdu.

Spor

TFF, Fenerbahçe'yi "müsabakayı terk etme" sebebiyle Profesyonel Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk etti.

Spor

Galatasaray, U19 takımıyla karşılaşmaya çıkıp sahadan çekilen Fenerbahçe maçı sonrası, Süper Kupa'yla ilgili tişörtleri satışa sundu.

Spor

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin maçtan çekilmesi ile tatil edilen Süper Kupa maçının ardından bir paylaşım yaptı.

Spor

Süper Kupa Final karşılaşmasına Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, U19 takımıyla çıktığı mücadelede 2. dakikada sahadan çekildi.