BirGün gazetesinden Timur Soykan'ın ortaya çıkardığı kan donduran bu olay sonrasında hiçbir gözaltı ve hukuki işlem olmaması dikkat çekiyor.

6 yaşından bu yana istismar edildiği ortaya çıkan H. K. G.'nin ağabeyi ve kız kardeşleri iddiaları yalanlarken ağabeylerinin '6 yaşında gelinlik giydiği fotoğraf' hakkındaki savunması 'yok artık' dedirtti.

Bir youtube kanalına konuşan ağabey ve kız kardeşlerin ifadeleri şu şekilde:

'DİĞER KARDEŞLERİMİN DE GELİNLİKLE FOTOĞRAFI VAR'

Kız kardeşinin 6 yaşında gelinlikle çekildiği fotoğraf hakkında konuşan ağabey, "Bunda yadırganacak ne var? Kız kardeşim H. K. G. ısrar etti. Biz de profesyonel bir stüdyoda çektirdik. Diğer kız kardeşlerimin de gelinlikle fotoğrafı var" ifadelerini kullandı.

'ABLAMIN PSİKOLOJİSİ BOZUKTU'

İstismar edilen H. K. G.'nin kız kardeşlerinden Fatma Betül Gümüşel böyle bir olayın yaşanmadığını ve ablaları H. K. G.'nin geçmişte 4 aylık bir bebek düşürdüğünü söyledi. Kız kardeşelerinin bu olaydan dolayı psikolojisinin bozulduğunu iddia eden Fatma Betül Gümüşel, "Ablama bu olsa bize de aynısı yapılırdı. Ben 19 yaşındayım ve bekarım" dedi.

'BİZ DE GELİNLİK GİYDİK, EVLENMİŞ Mİ OLDUK?'

"Gelinlik giymek bizde hevestir. Hafız olunca böyle bir hediye istedik. Ve gidip gelinlikle fotoğraf çektirdik. Gelinlik giydik diye evlenmiş mi olduk şimdi?"

POLEMİK HABER / AYKUT METEHAN