Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine sayılı günler kala milletvekilliği başvuruları alınmaya başlandı. Kastamonu'dan AK Parti aday adayı olmak için başvuran Devlethan Yazımcı, sosyal medyadan paylaştığı video büyük tepki çekti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ

Aday adayı olmak için başvurusunu yapmaya giden Yazımcı'nın paylaştığı videoda lüks araçlardan oluşan konvoyu hakkında sosyal medya yorumlarda bulunuldu. 

'MİLLETVEKİLİ OLMADAN BÖYLEYSE...'

Lüks araçlarla aday adaylığı başvurusuna gitmesine sosyal medyada vatandaşlar tarafından tepkiler gösterilirken, “Milletvekili olmadan böyle; olursa siz düşünün artık” gibi yorumlar yapıldı.

Devlethan Yazımcı'nın paylaştığı videoda şu sözler yer alıyor:

“Kastamonu'nun genç bir evladı olarak; doğup büyüdüğüm, havasını soluduğum, ekmeğini yiyip suyunu içtiğim, sokaklarında koştuğum, çocukluğum ,gençliğim yani her şeyim kadim şehir Kastamonumuzun bir evladı olarak, Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılında ülkemizin kader seçiminde, Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki bu kutlu davanın bir neferi olmak üzere 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olacak seçimlerde milletvekili aday adayı olmaya karar verdim. Vermiş olduğum bu karar başta ülkemize, milletimize şehrimize ve AK davamıza hayırlı olsun”