Raylı sistemler projesi kapsamında 'Afray' adını verdikleri Afyonkarahisar’da yer alan projenin temel atma töreni gerçekleştirildi.
GÖSTERMELİK TEMEL
Gerçekleştirilen törene İl Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Mehmet Karakaş, AKP Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven katıldı.
Cumhuriyet'in ulaştığı görüntülerde AK Parti heyetinin yaptığı törenin ardından temelin göstermelik olduğu ve toprağa beton döküldüğü ortaya çıktı.
'BU İKTİDARDAN KURTULMAK LAZIM'
CHP Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Peynirci, “Bugün Afyonkarahisar Valisi ve AK Parti heyeti Afray projesinin temel atma töreni gerçekleştirdi. Ancak atılan temel 4 metre kadar bir betondan ibaret. Yerel seçim vaatleri arasında bu proje vardı. Yıllardır yapmadılar şimdi halkımızı kandırmaya yönelik, siyasi şovdan ibaret olan bir temel atma töreni gerçekleştiriyorlar. Seçime sayılı günler var. Bu iktidardan kurtulmanın ne kadar elzem olduğunu bir kez daha görmüş olduk” ifadelerini kullandı.