İstanbul'un Tuzla ilçesinde, seçimlerde 19 bin 700 oy farkla zafer elde eden CHP, belediyede görev değişimine yönelik dikkat çekici bir olay yaşandığını duyurdu.

MSB açıkladı: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü MSB açıkladı: Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 15 PKK'lı terörist öldürüldü

31 Mart Mahalli İdari seçimleri sonrasında CHP'nin kontrolüne geçen Tuzla belediyesinde, AK Parti dönemine ait belgelerin yok edilmesi ve belediyeye ait malzemelerin araçlara yüklenerek kaçırılması olayı gündeme geldi. Hatta CHP'li Eren Ali Bingöl, mazbatasını geç almak zorunda kalmıştı.

Halk TV'ye konuşan Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, şimdi de AK Parti dönemine ait tüm kamera kayıtlarının bulunduğu diskin ortadan kaldırıldığını söyledi.

Bingöl'ün açıklamaları şöyle:

"Güvenlik kamera kayıtlarını içeren disklerin tamamı değiştirilmiş. Seçimden sonra bir kısmı 2 Nisan, bir kısmı da 3 Nisan'da değiştirilmiş. Elimizde hiçbir kayıt yok. Teftiş Kurulu bu konuda rapor hazırlayacak, hazırlanan rapor doğrultusunda da hukuki haklar kullanılacak."