Erdoğan'dan Özel ile görüşmesi sonrası ilk açıklama: Siyasetin yumuşama süreci Erdoğan'dan Özel ile görüşmesi sonrası ilk açıklama: Siyasetin yumuşama süreci

AK Parti'nin Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın, partisinin düzenlediği bir etkinlikte Afganlardan oy istedi. Seçimi kazanması halinde Afganlara belediyede danışmanlık verileceğini söyleyen Günaydın, “Tüm Afganlar belediyede temsil edilecek” dedi.

“TÜM AFGANLAR BELEDİYEDE TEMSİL EDİLECEK”

AK Parti’nin Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Mustafa Günaydın, partisinin düzenlediği etkinlikte Afganlardan oy istedi. Günaydın, etkinliğe katılan Afganlara seslenerek şöyle konuştu:

“Biz Müslümanız elhamdülillah. Aynı dinden geliyoruz. Peygamberimiz aynı, kitabımız aynı. Kur'an'ı Kerim'imiz aynı. Aramızda hiçbir problem yok. Ama sizleri burada sevmeyenler var. Sizinle uğraşanlar var. Biz sizlerin yanındayız. Önümüzde üç gün sonra bir yerel seçim var. Bu seçimde AK Parti'nin sizlerin desteğine ihtiyacı var. Benim sizlerin desteğine ihtiyacım var. Lütfen beni yalnız bırakmayın. Sizden rica ediyorum. Sandıklara gidin. Sandığa gidin Cumhurbaşkanının emanetine sahip çıkın. Belediyeyi aldığınız zaman Afganlı kardeşlerimizle ilgili güzel projelerimiz. Onlara orada bir danışmanlık vereceğiz. Danışmanlık sayesinde turizmimizi inceleyecekler. Kendilerine yardımcı olacağız. Hayatı kolaylaştıracağız. Tüm Afganlar belediyelerde temsil edilecek. Sizin belirlediğiniz bir kardeşimizi danışman olarak oraya atayacağız. Orada size bir oda vereceğiz. Belediyeyle, devletle, göç idaresiyle, hükümetle ilgili tüm sorunlarınızı inşallah, çözeceğiz. Ben desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Beni yolda bırakmayacağınıza kalben inanıyorum. Üç buçuk yıl ilçe başkanlığı yaptım. Düğünlerde bir araya geldik, cenazede bir araya geldik bizi hiç yalnız bırakmadınız. Afganlı kardeşlerimiz Cumhurbaşkanımızı, AK Parti’yi ve bizleri hiç yalnız bırakmadılar.”