Yerel seçimlere kısa bir süre kala, belediye başkan adayları ve parti mensupları seçim çalışmalarına devam ederken, AK Parti Merzifon İlçe Başkanı ve aynı zamanda avukat olan Abdullah Şahin, seçim kampanyası kapsamında vatandaşlara hitap etti.

AK Partili Metin Külünk'ten, Mehmet Şimşek'e sert uyarı: Bizi iktidarda tutanlar, bir grup sermaye değildir AK Partili Metin Külünk'ten, Mehmet Şimşek'e sert uyarı: Bizi iktidarda tutanlar, bir grup sermaye değildir

Şahin'in konuşması sırasında dozu aşarak vatandaşları maaşlarını alamamakla tehdit ettiği ifade edildi.

AÇIK TEHDİT

O anları sosyal medya hesabı X’den paylaşan Sözcü yazarı İsmail Saymaz, “AK Parti Merzifon İlçe Başkanı Avukat Abdullah Şahin, 'Eğer siyasi istikrar bozulursa, hükümetimiz bir adım geri giderse emekli ve memur maaşları yatmayabilir' diyerek, vatandaşı tehdit ediyor. Açık açık 'Bize oy vermezseniz aç kalırsınız' diyor” ifadeleri kullandı.

'AZ BULDUĞUNUZ EMEKLİ MAAŞI DA GELMEYEBİLİR'

Bir gün emekli maaşlarının ve memur maaşlarının yatmadığını göreceğimizi söyleyen Şahin, “Bir gün paranın gelmediğini görürsek bankamatikten o zaman anlarız ki bu paranın gelmesi çok önemli bir şeymiş.

Güneşin doğması nasıl önemli bir şey o paranın bankamatikten gelmesi de önemli bir şey.

O para gelmeyebilir mi? Evet arkadaşlar o para bir gün gelmeyebilir bankamatikten. Az bulduğunuz emekli maaşı da gelmeyebilir, çok bulduğunuz memur maaşı da gelmeyebilir.

Niçin gelmeyebilir? Eğer ülkemizdeki düzen bozulursa, istikrar bozulursa hükümetimiz bir adım geri giderse maaşınız da gelmeyebilir. Geçiminiz de daralabilir” ifadelerini kullandı.