AK Partide uzun yıllar çeşitli kademelerinde görev almış bir isim olan Ağrı Merkez Çukurçayır köyü muhtarı olan Yavuz Özen, partide yaşanan hukuksuzluğa ve zulme isyan ettiğini açıkladı.

'İNSANLARIN EKMEĞİ İLE OYNAYANLARLA İLGİM KALMADI'

Uzun yıllar siyaset yaptığı partisinde il başkanı olan Orhan Güngör'ün bir yakınını işe alması sonucu hukuksuzluğa artık dayanamadığını belirtti. Özen, "Artık insanların ekmeği ile oynayan kimseyle uzaktan yakından ilgim kalmadı"  ifadelerini kullandı.

akparti-ağrı-muhtar-spot

'ZULÜM BİZDENSE BEN BİZDEN DEĞİLİM'

Yavuz Özen'in açıklamaları şu şekilde:

"Ben ağri merkeze baĝlı çukurcayir köyu muhtari Yavuz Özen. Muhtarlik görevimden önce 14 sene zorlu süreçlerde Ak partide aktif olarak gorev yaptim. Yeri geldi hakaretlere maruz kaldım. Yeri geldi günlerce evime gitmedim. Köyümde ikamet etmekte olan bir vatandaşımı 2016'dan beri PTT'de guvenlik görevlisi olarak joker kadroda çalışmaktaydı. Öncesinde parti yetkilileriyle görüştüm. Bu çocuğun hakkı olan ve PTT'de ki boş kadroya isminin verildigini il başkanı bizzat bana ve kendi yardımcılarına söyledi. Ama bugün Muhammet Şahin isimli il başkanının yakını işe başladı ve benim köyümdeki hakki olan vatandaşı da ekmeğinden ettiler. Bu zulme sessiz kalmam ne benim yapımda var ne de kabul edecegim bir konudur. Eğer zulüm bizdense ben bizden degilim. Benim suanda mevcut görevim muhtarlik ve köyümun hakkını hukukunu savunmaktır. Bu haksızlığı her platformda dile getirip takdiri halka bırakacam. Artık insanların ekmeğiyle oynayan hic kimseyle uzaktan yakından bağım kalmamıştır."
(Ağrı04 Haber)