AK Parti 23. Dönem milletvekili seçilen ve MKYK üyeliği devam eden Abdurrahman Kurt, Andımız ile alaklı açıklamalarda bulundu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından "Andımız" ile ilgili bir video paylaştı. Abdurrahman Kurt'ta bu paylaşımın altına bir yorumda bulundu.

'ÖMRÜMDE OKUMADIM, OKUMAYADA NİYETİM YOK'

Kurt yaptığı yorumda, “Ömrümde okumadım bu insanlık onurunu zedeleyici ve hiç bir Müslümanın (etnik kimliği ne olursa olsun) kabul edemeyeceği bu gayrı insani ve gayrı İslami marşı. Daha da okumaya hiç niyetim yok” dedi.

Sözcü'nün haberine göre, 2015 yılındaki seçimlerde 6. sıradan milletvekili adayı gösterilmiş ancak seçilemeyeceğini düşündüğü için adaylıktan geri çekilmişti. 3 yıl önce yaptığı kamu kurumlarında parayla kadro alımı yapıldığı iddiası ile gündeme gelmişti. Kurt, Devlet Su İşlerine 80 bin lira, Havaalanında silahlı güvenlik görevlisi olabilmek için 22 bin lira para karşılığında kadrolaşmaya gidildiğini belirterek, “Birileri buna ‘Edi Bese' (Artık yeter) yemeyecek mi?” diye tepki göstermişti.