İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul'da hafta sonu yağış beklenmediğini, perşembe gününden itibaren de sıcaklıkların artacağıı, hava sıcaklığının 15 derecenin üzerine çıkabileceğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hava durumu raporuna göre, hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Yurdun kuzey ve doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Hatay, Şanlıurfa, Artvin ile ilk saatlerde Adana, Elazığ ve Tunceli çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçmesi bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAFTA SONU YAĞIŞ OLACAK MI?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), İstanbul'da hafta sonu yağış beklenmediğini, çoğunlukla güneşli bir havanın hakim olacağını açıkladı.

AKOM'dan yapılan açıklamada, hafta ortasına kadar 9-11 derece aralığında seyretmesi beklenen sıcaklıkların perşembe gününden itibaren artarak 15 dereceye çıkacağı tahmin edildi.

AK Parti'de düğmeye basıldı! Trollerin hepsi tek tek temizlenecek AK Parti'de düğmeye basıldı! Trollerin hepsi tek tek temizlenecek