AKOM Haberleri

AKOM haberleri ve güncel AKOM gelişmeleri, AKOM ile ilgili tüm video, AKOM fotoğrafları ve AKOM haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

İstanbul hava durumuyla ilgili açıklama yapan AKOM, perşembe gününden itibaren sıcaklıkların artacağını ve 15 derecenin üzerine çıkabileceğini açıkladı.

Gündem

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul’un kuzey ilçelerinde şiddetli rüzgar ve kuvvetli yağışın etkili olacağını duyurdu.

Yaşam

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), gece saatlerinde İstanbul'u esir alan kar yağışının bu geceden sonra biteceğini açıkladı.

Yaşam

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM'un verilerine göre; İstanbul'da bugünden itibaren kar yağışı etkili olacak. Yağışların 15.00'den itibaren kuzey ve...

Gündem

İstanbul'da Ocak ayının sonuna yaklaşmamıza rağmen kar yağmadı. Ancak AKOM'dan Pazar ve pazartesi günü için yeni bir uyarı geldi. Hava...

Yaşam

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, pazar akşam saatlerinden itibaren İstanbul'da kar yağışı beklendiğini açıkladı.

Yaşam

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) verilerine göre İstanbul’da bu hafta sonu Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı hava etkili olacak.

Gündem

İstanbul'da bugün etkili olacak Lodos fırtınası nedeniyle AKOM'dan İstanbullulara uyarı geldi. Fırtınanın cuma akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

Gündem

AKOM, 18 Ocak Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren zaman zaman etkili olacak fırtınaya dikkat çekerek, soba zehirlenmelerine karşı uyardı.

Gündem

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı AKOM, önümüzdeki hafta megakent İstanbul'da havaların nasıl olacağını açıkladı.

Gündem

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, İstanbul'da beklenen kar yağışıyla ilgili açıklama yaparak, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Gündem

Meteoroloji'nin ve AKOM'un peş peşe uyarılarının ardından megakent İstanbul'da karla karışık yağmur etkili olmaya başladı.