Ümraniye'de Suat Güney isimli kişi, dini nikahlı eşi kadın ve 2 kızını silahla vurarak öldürdü. Cinayetlerin ardından kaçan Güney'in yakalandığı bildirilirken olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.

Olay, Ümraniye Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde bulunan sitede sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Suat Güney, sitede bulunan dairelerinde önce kızları Mine Güney (30), Zeliha Güney (31)'i daha sonra da dini nikahlı eşini Yasemin Ünlü'yü tabancayla vurdu.

Olayın duyulmasıyla birlikte siteye çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde 3 kişinin öldüğü belirlendi.

İKİ DAİREDE KADIN CİNAYETİ

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında cenazeler İstanbul Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Suat Güney'in önce tek yaşayan kızını öldürdüğü sonrasında diğer kızı ile birlikte yaşayan imam nikahlı karısı Yasemin Ünlü'yü vurduğu öğrenildi.

65D8Ac6Cf974E2765D4834C0

"14 YILDIR BURADAYIM İLK DEFA BÖYLE BİR OLAY OLDU"

Olayla ilgili konuşan site sakini Yasemin Sevimli, "Bu sitede kapı gıcırtısı bile duyulmazdı. Böyle bir olayı, 14 yıldır burada yaşıyorum ilk defa gördüm. Çok dehşete kapıldık ve üzüldük. Adam kaçmış" dedi.

Olayla ilgili başka bir site sakini de, "Tabancayla öldürmüş. İlk önce kızını öldürmüş. Diğer kızını ve karısını vurmuş. Okuldan geldiğimde polisleri gördüm" diye konuştu.

KATİL YAKALANDI, İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Cinayet Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis güvenlik kameralarını takip ederek olaydan sonra kaçan Suat Güney’in peşine düştü.

Tekirdağ'da ayakkabı fabrikasında korkutan yangın Tekirdağ'da ayakkabı fabrikasında korkutan yangın

Gece yarısı gerçekleştirilen operasyonda şüpheli gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Şüphelinin kendisini yakalayan polislere olayı bir anlık öfkeyle yaptığını söylediği öğrenildi. Şüphelinin işlemleri Cinayet Büro Amirliğinde sürüyor.

(DHA)