Resmi açıklamada, Martha Louise'nin ticari girişimlerinde veya sosyal medya hesaplarında artık Prenses unvanını kullanmayacağı, kraliyet ailesinden bahsetmeyeceği, ailenin diğer üyelerinin de onun sponsor olduğu kuruluşların himayesini üstleneceği belirtildi.

Açıklamada, "Prenses, ticari faaliyetleri ile kraliyet ailesinin bir üyesi olarak rolü arasında daha net bir ayrım çizgisi oluşturmak için bu adımı atıyor" denildi.

norvec prensesı, kralıyet aılesınden ayrıldı 2

‘MELEKLERLE KONUŞABİLİYORUM’

51 yaşındaki Martha Louise, 2002 yılında meleklerle konuşabildiğini iddia ettiğinde 'Majesteleri' unvanını kaybettiği için tartışmalara yabancı değil. Ancak son hamle, medyanın sözde “6. nesil şaman” Durek Verrett ile olan ilişkisine olan ilgisinin artmasından sonra geldi.

Sanal terapi için bin 500 dolar alan Verrett'in Gwyneth Paltrow ve Antonio Banderas gibi ünlülerle çalıştığı bildiriliyor. 'Spirit Hacking' adlı kitabında, insan zihninin kanseri tedavi edebileceğini iddia etti ve web sitesini, "frekans ilişkilerindeki dengesizlikleri size huzur getirmek için" ayarlayan ve kullanıcıyı "kötülükten" koruyan "Spirit Optimizer" madalyonlarını satmak için kullanıyor.

DOLANDIRICI YAFTASI

Bu biblolardan birini kullanmanın kendisini Covid-19'a karşı iyileştirdiğini belirten Verrett, Norveç medyasında "dolandırıcı" olarak nitelendirildi.

Martha Louise ve Verrett nişanlıdır. Ailenin açıklamasına göre, Verrett evlendikten sonra kraliyet unvanı almayacak veya kraliyet mahkemesini temsil etmeyecek, ancak kraliyet ailesinin bir parçası olacak.

POLEMİK HABER / DIŞ HABERLER