Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında açığa alınan üç polis müdürünün evinde savcılık talimatıyla dün arama yapılmıştı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Halk TV'de yer alan habere göre, soruşturma kapsamında Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Çelik, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Kerem Öner ve yardımcısı Şevket Demircan, Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Bakan Işıkhan rakam söylemişti... İBB'den SGK borcu açıklaması Bakan Işıkhan rakam söylemişti... İBB'den SGK borcu açıklaması

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ SERT SÖZLERLE YÜKLENDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bugün partisinin grup toplantısında 3 emniyet müdürünün açığa alınmasıyla ilgili konuştu. Bahçeli, ‘Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir” ddedi. Bahçeli, “Bugünlerde iç işgal cephesinde toplanıp aynı zamanda emniyet ve yargı içine yuvalanmış soysuz ve kripto çetelerin yeniden Türkiye üzerinde hesap yaptığı görülmektedir. Bu kan içen vampirlerin aklını başına alması, etrafımızda iftira ve ihanet duvarı örmeye kalkışmalarının ağır sonuçları olacağını bilmeleri, akıbetleri için 15 Temmuz gecesine dikkatle bakmaları ikaz ve ihtarımdır. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınmasıyla geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir, nitekim hedef Milliyetçi Hareket Partisi, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye’dir" diye konuştu.