Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Millet İttfakı liderleri'nin Malatya'da düzenlenen iftar programına ait görüntüyü paylaşarak "Samimiyet Sofrası / Kurtlar Sofrası" başlığını kullandı. 

Bakan Mustafa Varank'ın Millet İttifakı liderlerinin depremzedelerle düzenlediği iftar programının fotoğrafını paylaşarak yaptığı yoruma muhalefet temsilcilerinden tepki yağdı.

Varank, Twitter hesabından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Hatay'da, Millet İttifakı liderlerinin ise Malatya'da depremzedelerle bir araya geldiği iftar yemeklerinden iki fotoğraf paylaştı. 

'SAMİMİYET SOFARASI/KURTLAR SOFRASI' 

Bakan Varank, fotoğraflara "Samimiyet Sofrası / Kurtlar Sofrası" yorumunu yazdı. Sosyal medya kullanıcıları arasında büyük tepkiye yol açan Varank'ın paylaşımına muhalefet temsilcileri de sessiz kalmadı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Bakan Mustafa Varank'ın paylaşımı üzerine şöyle dedi: 

"Bazı bakanlar trol olmuş, bazı troller de bakan olmuş. Kimi troller makam sahibi olmuş, kimi makamlar da trol sahibi…"

'BİR TROL BİLE DAHA SEVİYELİ YAZABİLİR' 

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk'un Varank'a tepkisi şöyle oldu:

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bir Bakanının seviyesi bu mu olmalı? Yazık! Bir trol bile, daha seviyeli şeyler yazabilirdi!!!"

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı da Varank'a, "Deprem günü üretim ekonomisi der, iftar vakti iftira eder. Acziyet hiç bu kadar çirkin olmamıştı" ifadeleriyle tepki gösterdi.

İşte Varank'ın o paylaşımı: