Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyelerin başta SGK olmak üzere diğer kamu kurumlarına borçların tahsil edileceğine ilişkin açıklamasına Diyarbakır ve Van...

Gündem

İktidara yakınlığıyla bilinen Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, şu anda seçim olsa CHP'nin hiç almadığı kadar oy alabileceğini söyledi.

Gündem

CHP Lideri Özgür Özel, "Belediyelerimize Erdoğan'ın talimatıyla darbe girişimi var. Parayı AK Partili harcamış bize ödetmek istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Gündem

Son günlerde hava trafik kontrolörlerinin 'inisiyatif almadan çalışma' sistemine geçerek eylem başlatması üzerine, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan talimat geldi.

Gündem

AK Parti'nin kurucularından ve Erdoğan'ın yakın arkadaşlarından olan AK Partili Metin Külünk, Erdoğan ve partisiyle ilgili gündemi sarsacak açıklamalar yaptı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Erdoğan'ın talimatı sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın harekete geçmesine tepki gösterdi.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediyelerin borçlarının tahsilatına yönelik açıklamasına sert yanıt verdi.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belediyelere karşı yeni hamlesine CHP'den ilk yanıt geldi. CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, "Sen bundan...

Gündem

Dünyaca ünlü Fransız oyuncu ve hayvan hakları savunucusu Brigitte Bardot, Meclis'e sunulan 'Katliam Yasası'yla ilgili olarak Erdoğan'a çağrıda bulundu.

Gündem

Sokak hayvanlarının öldürülmesine ilişkin kanun teklifini savunan AK Partili Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li belediyeleri de hedef tahtasına koydu.

Gündem

Kremlin yönetimi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Suriye Devlet Başkanı Esad’ın Moskova’da görüşeceği iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ile görüşeceğine dair haberler, Suriyeli kaynaklar tarafından yalanlandı.