Erdoğan Haberleri

Erdoğan haberleri ve güncel Erdoğan gelişmeleri, Erdoğan ile ilgili tüm video, Erdoğan fotoğrafları ve Erdoğan haberleri Polemik Haber sitemizde


Gündem

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP lideri Özgür Özel'e tepki gösterdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile ortak basın açıklamasında İsrail ile ticaret sorusuna, "Yoğun ticareti ayakta tutmuyoruz, o iş bitti"...

Gündem

Erdoğan'ın TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Resepsiyonu'na YRP Lideri Fatih Erbakan'ı davet etmemesine, Yeniden Refah'tan jet yanıt geldi.

Gündem

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında AK Parti iktidarına ve Erdoğan'a tavsiyelerde bulundu.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1915 olaylarının yıldönümü olan 24 Nisan'da Türkiye Ermeniler Patriği Sahag Maşalyan'a taziye mesajı gönderdi.

Gündem

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsmailağa cemaatinin önde gelen ismi Hasan Kılıç’ın cenaze törenine katıldı.

Gündem

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile "Haftaya görüşmeyi planlıyoruz" dedi.

Ekonomi

Erdoğan ve Şimşek'in tasarruf tedbirleri, kamuda etkili olmadı. Son 27 ayda araçlara ödenen kira bedeli 13 yılda ödenen toplam miktarın...

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Özgür Özel'in kendisiyle görüşme talebine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gündem

CHP’li Belediye Başkanları Çalıştayı'nda Genel Başkan Özgür Özel’den, yatırımların önünün açılması için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ikna etmesi istendi.

Gündem

12 yıl sonra ilk kez Irak'a hareket eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki kalabalık heyet, başkent Bağdat'a ulaştı.

Gündem

AK Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 3 bakan haricinde kabinesinde önemli değişiklikler yapacağı bilgisi sızdırıldı.