Açıklamalarda bulunan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, Konyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da Kaleci Fernando Musları ile Ibrahim Sehic arasında geçen olaya ait pozisyon kayıtlarını VAR tarafından yayımlanmasını istedi.

'VAR KAYITLARI YAYIMLANSIN'

Asbaşkan Kocadağ, "N'Koudou pozisyonunun VAR kayıtlarını yayımlayarak hem oyuncumuzu hem hakemi hedef yaptılar. Ankaragücü maçında Josef'e soyunma odasında kırmızı kart gösterdiler. Konya'daki pozisyonun üzerinden iki gün geçti ses yok. Muslera - Sehic pozisyonu hakemin gözünün önünde oldu. Bu pozisyonun VAR kayıtlarının yayımlanmasını istiyoruz. Aslında bunu kamu vicdanı istiyor. Hakem ne demiş VAR ve AVAR ne yapmış bilmek hakkımız" dedi.

'LİGDE HER ŞEY OLABİLİR'

Açıklamalarına devam eden Kocadağ, ligdeki hedeflerini anlattı:

"Takımımız inşallah milli aradan sonra kaldığı yerden devam edecek. Önümüzdeki maçları kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz. Üç puanlı ligde her şey olabilir" 

'BU HAKSIZLIK'

Deplasman maçlarının sayı olarak fazlalığından şikayet eden Kocadağ, "TFF bazı kararlarını gözden geçirmek zorunda. UEFA Şampiyonlar Ligi kriteri ortada. Biz 19 deplasmana gitmiş olacağız, rakiplerimiz 17. Bu ciddi haksızlık!" şeklinde konuştu.