Beşiktaş Haberleri

beşiktaş haberleri ve güncel beşiktaş gelişmeleri, beşiktaş ile ilgili tüm video, beşiktaş fotoğrafları ve beşiktaş haberleri Polemik Haber sitemizde


Spor

Beşiktaş'ın yeni sezon planlamasında yer almayan Vincent Aboubakar, ayrılmayı reddediyor. Sezon başına 3.1 milyon Euro kazanan Kamerunlu forvetin ikna edilememesi...

Spor

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimli genel kurulda basın mensuplarına konuştu.

Spor

Beşiktaş'tan ayrılıp Fenerbahçe ile anlaşan deneyimli santrafor Cenk Tosun'a, Beşiktaşlı taraftarların tepkisi dinmiyor.

Spor

Süper Lig devi Beşiktaş ile yollarını ayıran 21 yaşındaki Emirhan Delibaş, TFF 1. Lig ekibi Fatih Karagümrük'e transfer oldu.

Spor

Süper Lig'de gelecek sezon şampiyon olmak isteyen Beşiktaş'ın gündemine aldığı Okay Yokuşlu'ya, Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City de talip oldu.

Spor

Beşiktaş'ın anlaştığı Ciro Immobile, dün gece İstanbul'a geldi. Yıldız golcüye yapılan karşılama, İtalyan spor basınının gündemine oturdu.

Spor

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında TFF 1. Lig ekibi Ümraniyespor ile karşı karşıya gelen Beşiktaş, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı.

Spor

Beşiktaş, Udinese'de sportif direktörlük görevine geçiş yapan Gökhan İnler için veda mesajı yayımladı.

Spor

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın eski yönetim kurulu üyesi Berkan Gocay, 62 yaşında hayatını kaybetti.

Spor

Siyah beyazlı kulübün renklerine bağladığı Rafa Silva'yı KAP'a bildirdi. Portekizli yıldızın alacağı ücret resmen belli oldu.

Spor

Süper Lig devi Beşiktaş, Gabriel Paulista transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Gündem

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bir ortaokul öğrencisi, tartışma yaşadığı kız arkadaşının yüzüne önce biber gazı sıktı ardından da bıçakladı.