Estetik cerrah Bülent Cihantimur, İstanbul Kemerburgaz'da meydana gelen kazayla ilgili soruşturma kapsamında ifade verdi ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra gazetecilerin sorularını cevapsız bırakarak aracına binerek uzaklaştı. Ancak aracı kullanırken gazetecilerin üzerine sürdü ve bir gazetecinin ayağının üstünden geçtiği belirtildi.

KAÇTIKLARINI SONRADAN ÖĞRENMİŞ

Cihantimur'un savcılık ifadesinde aylık gelirinin 1 milyon TL olduğunu ifade ettiği ve Eylem Tok'un oğlunu olay yerinden alarak önce Mısır'a sonra da ABD'ye kaçırdığı bilgisini sonradan öğrendiğini dile getirdiği belirtildi.

EYLEM TOK TELEFONLARINA CEVAP VERMEMİŞ

Ancak kendisinin havaalanına gitmek gibi bir bilgisi ve niyetinin olmadığını, Eylem Tok'un telefonunu açmadığını ve Ayşe Ceren isimli çalışanının havaalanına gidileceğini bilseydi kendisini uyaracağını belirtti. Ayrıca Cihantimur, oğlunun yurtdışına kaçırılması olayına ortak olmadığını ve üzerine atılan suçlamaları kabul etmediğini ifade etti.

Vatandaşa plastik mermi sıkan polislere Bakan Yerlikaya'dan teşekkür Vatandaşa plastik mermi sıkan polislere Bakan Yerlikaya'dan teşekkür

PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ

Cihantimur'un aracını kullanırken gazetecilere zarar verdiği ve bu durumun kendisini üzdüğü, psikolojisini bozduğu ifade edildi.