İstanbul'da 28 daire ve 4 ultra lüks villa, popüler tatil bölgelerinde birden fazla evi, hatta Marmaris'te denize sıfır özel bir adası olduğu söylenen Bülent Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çekici ifadelere yer verdi. Ersoy, bir kullanıcıya insani duygularla yardım amacıyla para gönderdiğini ancak parasını geri alamadığını belirterek şunları yazdı:
"Sayın Berkay Tuncer beyefendi, dekontlarıyla da sabit olduğu üzre talebiniz üzerine şahsınıza gönderilmiş bu paraları bu gece acilen hesabıma geri göndereceksiniz. Benden yalvar yakar istediğiniz, yoksa tefeciden büyük faizlerle alacağım diyerek, sadece insani duygularla acıdığım için size göndermiş olduğum bu 16 bin TL hesabıma yatacak."
Dekontları paylaştı, sonra sildi
Bülent Ersoy, söz konusu ifadelerin ardından 16 bin TL ödeme yaptığı dekontları da takipçileriyle paylaştı. Ancak bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyada gündem olmasının ardından Bülent Ersoy'un resmi hesabından kaldırıldı.
Divanın bu şaşırtıcı tepkisi ve küçük meblağ gibi görünen bir paranın peşine düşmesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.