Lille'de birlikte çalıştığı Galtier'in hakkında çıkan dedikodular sonrası konuşan Fortuna Sittard forması giyen Burak Yılmaz, eski hocasını savundu.

ESKİ HOCASINI SAVUNDU

Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından Galtier için bir paylaşımda bulundu. Eski hocasına destek veren Yılmaz, "Galtier, harika bir insan ve harika bir teknik direktör. Onunla ilgili yazılan her şey saçmalık. Onunla birlikte çalıştığım ve kazandığım için mutluyum" dedi.

IRKÇI SÖYLEMLERDE BULUNDU

Fransa basınında yer alan haberlerde, Nice'in eski futbol direktörü Julien Fournier'in Christophe Galtier'in kendisine Müslüman ve siyahi futbolcularla ilgili sözlere yer verilmişti.

Galtier'in Julien Fournier'e yolladığı e-mail'de "Sadece siyahi oyunculardan ve yarısı Cuma günleri camiye namaz kılmaya giden pisliklerden oluşan bir takım. Bu kadar çok siyahi ve Müslüman olamaz. Takım bana uymuyor ve bu şehrin insanlarının istediklerine de aykırı. Dün gece restorana gittim ve herkes siyahlardan oluşan bir takımımız olduğunu söyleyerek bana takıldı" şeklindeki ırkçı söylemlerde bulunduğu iddia edilmişti.