Fransa Haberleri

Fransa haberleri ve güncel Fransa gelişmeleri, Fransa ile ilgili tüm video, Fransa fotoğrafları ve Fransa haberleri Polemik Haber sitemizde


Dünya

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Brezilya'ya gerçekleştirdiği üç günlük ziyaretinde Brezilyalı mevkidaşı Lula ile çekilen fotoğrafları sosyal medyada dikkat çekti.

Dünya

Paris'te yapılacak Yaz Olimpiyatları'nın açılışında sahne alabileceği konuşulan Aya Nakamura'ya yönelik ırkçı paylaşımlar nedeniyle, soruşturma başlatıldı.

Dünya

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un Ukrayna'ya asker gönderilmesiyle ilgili açıklamaları ve uluslararası tepkiler, Fransa'nın tutumunu belirsizliğe sokuyor.

Spor

Fransa'da takımı Lyon'a mağlup olan Nice Başkanı Jean-Pierre Riviere, sahaya inerek karşılaşmanın hakemi Clement Turpin ile tartıştı.

Dünya

Azerbaycan, Fransa’nın Bakü Büyükelçiliği’nde görevli iki kişiyi "istenmeyen kişi" ilan ederek ülkeyi terk etmesi için 48 saat süre verdiğini duyurdu.

Dünya

Fransa'da Rönesans tablosundan 'rahatsız olan' ve ardından 'öğretmeni haksız yere ırkçılıkla suçlayan' Müslüman öğrenciler, disiplin cezasına çarptırılacak.

Dünya

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron hükümeti tarafından desteklenen önemli bir göç reformu yasa tasarısı parlamentoda yapılan oylama sonucunda reddedildi.

Dünya

Avrupa Birliği'ne çağrıda bulunan İtalya, Almanya ve Fransa, Hamas'a ve destekçilerine özel bir yaptırım talep etti.

Dünya

Fransa'da 350 kilometre hızla seyahat eden hızlı trenin motor bölümünde ülkeye kaçak giren göçmenleri gören Fransızlar şoke oldu.

Dünya

Fransa Başbakanı Elisabeth Borne, WhatsApp, Telegram ve Signal uygulamalarını yasakladı.

Dünya

Fransa Başbakanı Elisabeth Borne, kabinesinde yer alan bakanların WhatsApp, Telegram ve Signal uygulamalarını yasakladı.

Dünya

Fransa Danıştayı, hava kirliliğiyle mücadelede yeterince önlem alınmadığı gerekçesiyle Fransız Devleti'nin para cezası ödemesine karar verdi.