İç hastalıkları ve kardiyoloji uzmanı Prof. Dr. Canan Karatay, katıldığı bir televizyon programında sosyal medyada yankı uyandıran açıklamalarda bulundu.

'O SAATTEN SONRA BİR ŞEY YEMEMEK LAZIM'

Prof. Dr. Karatay, “Saat 7’den sonra bir şey yememek lazım. Vücudumuza hücrelerimize doğal ve sağlıklı gerçek besin arz ettiğiniz zaman zaten acıkmıyoruz. Onun için acıkınca yiyin diyorum” ifadelerini kullandı.

Yemeğin sadece acıkınca yenilmesi gerektiğini aktaran Canan Karatay, milyonlarca insanın kullandığı antidepresanlar ile ilgili de korkutucu açıklamalarda bulundu.

antıdepresan

'CİNAYETLERİN SEBEPLERİNİN ALTINDA BUNLAR VAR'

Katıldığı bir televizyon programında antidepresanlar ile ilgili sorulan soruya yanıt veren Karatay, şu şekilde konuştu:

“Dün yeni bir çalışma geldi. Antidepresanların boş verilen ilaçlardan hiçbir farkı yok. Antidepresanların boş verilen kontrol ilaçlarından, binlerce hastada yapılmış bu ve hiçbir farkı olmadığı görüldü. Antidepresanlar çok tehlikeli, müthiş bağımlılık yapıyor ve aynı zamanda beynin biyolojisini bozuyor bununla da birlikte intihara teşebbüsler burada oluyor. Antidepresanlar bunu yapıyor, cinayetlerin sebeplerinin altında bunlar var. Beş yaşındaki çocuklara dahi yazılmaya başlandı. Türkiye ilaç firmalarının cenneti. Türkiye’de hekimlik yok ilaç firmaları ne derse onu uyguluyorlar. Onu söylediğim için davam var. Bu yüzden 95 tane davam var”