Cem Yılmaz geçen günlerde şovu sırasında bazı seyircilerinin Gebze'den geldiklerini söylemesi üzerine Hasan Can Kaya'ya laf atmıştı. "Hasan Can Kaya'nın gösterileri ertelendi" diyen komedyen, meslektaşını küfürlü konuştuğu gerekçesiyle şu sözlerle eleştirmişti: "O böyle konuşuyor ya; 'Naber a., iyi sen a.', siz de Gebze'den gelin tamam mı a.?"

"İZLEDİM AMA OLMAMIŞ"

Hasan Can Kaya da "Cem Yılmaz gösterisinde size gönderme yapmış, ne diyeceksiniz?" sorusuna "Evet, çocuklar izletti. Kısa bir sakatlık geçirdim, oyuna benim yerime veteran komedyenler liginden Cem Yılmaz girmiş. İzledim ama olmamış tam. Meseleyi yanlış anlamış. Yapamamış yani ama yine de çabasını takdir ettim. Çalışmalarının devamını diliyorum. Son yılların en çok izlenen işlerini onun da izlemesini de takdir ettim" yanıtını vermişti.

Usta yönetmen ve oyuncu Yıldırım Yanılmaz, hayatını kaybetti Usta yönetmen ve oyuncu Yıldırım Yanılmaz, hayatını kaybetti

İkili arasında süren gerginliğin ardından Hasan Can Kaya, Cem Yılmaz'a zeytin dalı uzattı.

HASAN CAN KAYA: TADINDA BIRAKMAK LAZIM

'Aramızda Kalmasın' adlı magazin programında yer alan habere göre, Kaya şu açıklamada bulundu:

"Ben komedyen büyüklerimle ilgili gayet saygılı, sevgi dolu konuşuyorum. Yani zaten böyle güzel bir meslek, herkes kendi kitlesiyle mutlu. Böyle futbol, spor branşı veya Survivor gibi kapışılan bir alan değil yani kapışmanın gereği olan bir alan değil. Şakalaştık bitti, tadında bırakmak lazım."

VETERAN NE DEMEKTİR?

Emekli olmuş ve ilerleyen yaşına rağmen mesleğine devam eden kişiler için kullanılan veteran kelimesi sosyal medyada en çok aratılan kelimeler arasına girmişti.