CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı'nın 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde partilerini temsil edecek meclis üyesi adaylarını belirlemek için yaptığı ön seçimde kavga çıktı.

CHP Lideri Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek CHP Lideri Özgür Özel, Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek

İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan, tutanaklardaki itirazların muhataplarını esas alarak, sandık sonuçlarını birleştirmek için oturduğu masanın etrafına doluşan kalabalığa açılmasını söylemesiyle ortalık karıştı. Gizem Başaran Aslan'ın polis bariyerlerinin arkasında beklemesini söylediği kalabalıktan birinin üzerine yürümesi üzerine, ilçe başkan yardımcılarından birinin önüne geçmesiyle ortalık bir anda karıştı.

Polisin ve çevik kuvvetin müdahalesi ile ortalık sakinleştirilirken, polis ekipleri her iki tarafında ifadeleri almak için karakola götürdü. İlçe Başkanı Gizem Başaran Arslan'ın, ön seçimde meclis üyesi olarak çıktığı tahmin edilen Koray Göbel isimli partilinin kardeşi olduğu iddia edildi.

KESİN İHRAÇ İLE DİSİPLİNE SEVK EDİLECEK

Kenan Şahin,Fatih Şahin,Koray Gobel ve kavgaya karışan üyelerin CHP’den kesin ihraç istemiyle disipline sevk edileceği bildirildi.