Cumhuriyey Halk Partisi (CHP), belediye başkan adaylarını belirleme çalışmalarını sürdürüyor.

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, bugünkü toplantıda Ankara'nın Keçiören ilçesi belediye başkan adaylığına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın başdanışmanı Mesut Özarslan, Altındağ Belediye Başkan adaylığına İYİ Parti eski milletvekili adayı Ramazan Değerli, İYİ Parti Çamlıdere eski İlçe Başkanı Mehmet Cengiz'in de Çamlıdere belediye başkanlığına aday gösterilmesi kararlaştırıldı.

Adıyaman'da grevdeki işçilerin çadırı yakıldı! 'Polisler sadece seyretti' Adıyaman'da grevdeki işçilerin çadırı yakıldı! 'Polisler sadece seyretti'

İYİ PARTİ'DEN İSTİFA ETMİŞTİ

Mesut Özarslan, İYİ Parti'nin CHP ile iş birliği yapmaması üzerine partisindeki görevlerinden ve parti üyeliğinden istifa etmişti. Özarslan'ın Ankara Etimesgut İlçe Belediye Başkan adayı olarak gösterilmesi Mansur Yavaş tarafından önerildi ancak CHP yönetimi Etimesgut'a sanatçı Erdal Beşikçioğlu'nu aday gösterdi. Bunun üzerine, Yavaş, Mesut Özarslan'ı başdanışmanlığına getirdi.

ÖZARSLAN DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLDÜ

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, daha önce yaptığı açıklamada Özarslan'ın Keçiören'den aday gösterilmesinden yana olduğunu belirtmişti. Bugünkü MYK'da Mesut Özarslan düğümü de çözülmüş oldu.

Altındağ adaylığına getirilen Ramazan Değerli ise daha önce Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi ANFA'da genel müdürlük görevinde bulunmuştu. Değerli, son milletvekili seçiminde de İYİ Parti'den Ankara adayı olmuş ancak seçilememişti.