Gündem

CHP’deki para sayma görüntülerinde yeni bomba! Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin oğlu da odada

CHP'deki para sayma görüntüleri skandalında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin oğlu Serkan Çebi'nin de, para sayılan odada olduğu ortaya çıktı.

Abone Ol

Kamuoyunda büyük infial uyandıran CHP’deki para sayma görüntüleriyle ilgili her gün yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Bilindiği üzere, görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla birlikte Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatmış, CHP İstanbul eski İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da dahil olmak üzere birçok partili, ‘şüpheli’ sıfatıyla ifadeye çağırılmıştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in parti binasının satışı sırasında çekilen görüntüler olduğunu söylemesinin ardından, binanın eski mülk sahibi Ali Rıza Braka da ifadesi alınmak üzere savcılığa getirilmişti.

KEMAL ÇEBİ’NİN OĞLU DA O TOPLANTIDA

Para sayma görüntülerinin yankıları sürerken, yeni bir bomba patladı.

Ortaya çıkan yeni görüntülerde Küçükçekmece Belediye Başkanı ve yeniden Belediye Başkan Adayı olan Kemal Çebi’nin oğlu Serkan Çebi’nin de bulunması, yeni bir tartışmanın fitilini de ateşledi.

Fotoğraflarda Çebi’nin oğlunu görenler, “Kemal Çebi’nin oğlunun orada ne işi var?, Kemal Çebi de bu işin içinde mi?’ şeklinde soruları sormaya başladılar

İMAMOĞLU MU YÖNLENDİRDİ?

Serkan Çebi’yle ilgili bir başka iddia ise, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yönlendirmesiyle bu ilişki ağının içine dahil olması oldu.

BABA TORPİLİYLE DANIŞMAN OLMUŞTU

Küçükçekmece’de Kemal Çebi Belediye Başkanı olduktan sonra, oğlu Serkan Çebi’yi danışmanı yapmış, ancak gelen yoğun tepkiler sonrası bu görevden azletmişti.

POLEMİK HABER / ÖZEL